На ділянці дороги «Устилуг-Рівне-Луцьк» Укравтодор врахує побажання громадян

30.06.2021 18:57   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
Між жителями Городоцької громади та Службою автомобільних доріг України для забезпечення комфорту громадян і учасників дорожнього руху та безпечної експлуатації знайдено компроміс.
 
Про це повідомив народний депутат України, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
 
 «Між Службою автомобільних доріг у Рівненській області, Городоцькою громадою та ініціативною групою сіл Обарів і Ставки підписано протокол про виконання необхідних робіт на ділянці автомобільної дороги Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне (км 150+500 – км 156+700).
 
Цей документ створений як компроміс між жителями громади та Службою автомобільних доріг України для забезпечення комфорту громадян і учасників дорожнього руху та безпечної експлуатації.
 
І це ще один яскравий приклад ефективної тісної співпраці виборців з народним депутатом.
 
Разом зі старостами сіл, місцевими депутатами, активістами ми стукали в усі двері, аби дорога, яка будується, була дійсно зручною, була для людей, а не для галочки в кар’єрі високопосадовців. На той час будівництво дороги вже розпочалося, тому про зміну проекту говорити не доводилося.
Ми витратили багато часу, сил, нервів у пошуках шляхів вирішення проблеми. І завдяки на той час голови Укравтодору Олександру Кубракову, голові Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексію Вострікову знайшли найоптимальніше рішення.
 
Відтепер справа за реалізацією домовленостей, але тут я впевнений і в прискіпливій увазі до процесу сільських жителів, і у відповідальності виконавців. Чекаємо результатів!
Дякую за активність @Василь Радзівіл, @Світлана Борисюк», - написав посадовець.
 
null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews