Історія успіху зборівчанки, яка втратила роботу

01.07.2021 12:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Адмінреформа в нашій країні змінила професійні плани багатьох працівників районних державних адміністрацій.

Жителька м. Зборів, що на Тернопільщині, Оксана Древницька, втративши роботу в зв’язку з ліквідацією РДА, в грудні 2020 року звернулася до Зборівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

У розмові з кар’єрною радницею райфілії ОЦЗ жінка повідомила, що у 2000 році закінчила Тернопільський експериментальний інститут педагогічної освіти за спеціальністю практичний психолог, працювала спеціалістом державної служби (місцевого самоврядування), а далі 12 років - керівником Зборівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Отож, коли з’явилася вакансія спеціаліста державної служби (місцевого самоврядування) у новоствореній структурі - відділі освіти, культури, молоді та спорту Озернянської ОТГ, кар’єрна радниця запропонувала Оксані Богданівні взяти участь у конкурсі.

Вона не вагалася, і вже швидко впевнилася, що робота в ОТГ є дуже цікавою та корисною для громади та відповідає напрямку її інтересів і досвіду роботи, адже з 16 березня 2021 року Оксану Древницьку прийняли на роботу.

«Життєві перепони - це не кінець професійної кар’єри, а часто можливість розпочати новий, набагато цікавіший та перспективніший етап у своєму житті. А якщо бачиш перед собою мету, то обов’язково її досягнеш», - при зустрічі запевнила колишня безробітна.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews