«Інфляція жіночого тіла» – гірка правда, яка може не сподобатися багатьом жінкам

03.07.2021 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Кава з молоком

Чоловік повинен повністю утримувати жінку, інакше він деградує! Це девіз дуреп, які вибивають з чоловіка ресторан, каву або новий золотий ланцюжок.

Жінки настільки переплутали береги, що стали вважати подарунки «за користування тілом» своїм правом і законним джерелом доходу, а не жестом чоловічої доброї волі. І самі влаштували собі підступну і невідворотну пастку! Це пастка неминучої інфляції.

Яких жінок інфляція тіла вдарить найболючіше, перетворивши у другосортне м’ясо, а яких обійде стороною?

Сприймаючи подарунки або залицяння чоловіків як передоплату за сеkс, ми заганяємо себе в пастку. Виходить, що тіло ми продаємо. Можна називати це красивими словами, але суть зводиться до одного – до натурального обміну. І в цьому обміні ми самі себе опустили нижче плінтуса, тому що жіноче тіло схильне до інфляції навіть більше, ніж багатостраждальня гривня. Гривня хоча б передбачувана, її коливання залежать в основному від цін на нафту. А груди і сідниці відчувають на собі вплив безсердечної суки-гравітації, розширення і стиснення, біологічних механізмів старіння… Та що там говорити! Вони падають в ціні ще стрімкіше. Вкладатися в них вкрай нерозумно.

Здавалося б, чоловіки не повинні платити за таке. Але часто вони дійсно готові робити подарунки, оплачувати спільне дозвілля дивувати дівчину сюрпризами. Чому? І ось тут-то і сховалася вкрай неприємна для жінок правда. Виявляється, чоловік платив не за твоє тіло. І не за роздуту самооцінку якоїсь зірки. Він, увага, платив за СВОЮ самооцінку.

Жінки самовпевнено заявляють: ми користуємося чоловіків. Вони думають, що чоловік начебто оплачує якийсь негласний договір: подарунки-тіло. Але це не так. Якщо чоловік хотів цього, він би пішов до повії. Або купив абонемент на сайт для дорослих. Насправді чоловік оплачує своє бажання бути крутим. Я можу дозволити собі вразити цюдівчину – думає він. Я крутий! Він платить за відчуття «я крутий», а не за шматок м’ясця.

Спочатку, в молодості, він робить подарунки охоче. Потім, бачачи перед собою дорослу жінку, наївно припускає, що перед ним повноправний член Альянсу! І тут він чує те ж саме пискляве ниття про ланцюжок. Так мало того, часто жінка, щоб уникнути непорозумінь сама вішає на себе цінник. Щоб не шастали тут нахалялвку. Вона ж вже навчена гірким досвідом!

Ви уявляєте, що твориться в голові у чоловіка? З «Хто молодець? Я – молодець, є бабло здивувати бабу» він перетворився в покупця м’яса другої свіжості?

– З якого дива я повинен за це платити ?! – абсолютно справедливо кричить він. – Он у сусідньому магазині в 4 рази дешевше! І він йде до своїх друзів, йде в соцмережі, і показує всім скріншоти вашої переписки. Він відчуває себе людиною, яку мало не обдурили шахраї.

– Дивіться, який шматок вторсировини мені намагалися впарити за 300 баксів! Бгггг! – розповідає він всім, вказуючи на вашу фізіономію в соцмережах.

Але багатьох жінок і це не зупиняє. Вони висять і вішають на себе цінники.

«Біднякам тут не місце. Не для вас ягідка зріла! Без машини не зустрічаюся!»

Як же тоді бути? – думають вони. Адже тоді зовсім платити перестануть, гівнюки! Розпустяться остаточно! А потрібно визнати – вони ніколи не платили за тіло. Вони платили тому, що їм приємно було відчувати себе крутими мужиками. А ось прогнутися під вимоги незрозумілої в’янучої зірки – це визнати себе лохом.

Як же позиціонувати себе в зрілому віці, щоб чоловік вважав себе не лохом, а дуже крутим мачо?

Для початку, пані, не ганьбіться, і терміново зніміть з себе цінники. Не хочете бідняка – не зустрічайтеся з ним. І нема чого про це волати всьому світу. Не тушонку продаєте! Цією поведінкою ви піддаєте інфляції весь наш жіночий рід. З міс «заплати за моє каву, гівнюк, ти зобов’язаний», ви можете стати «ти кращий коханець з усіх, кого я знала». Це надихає!

Не намагайтеся виманити гроші, давлячи на його якийсь борг, громадські традиції і т. д. Це робить його лохом.

Не кажіть про гроші так, як ніби продаєте себе. Якщо вам здалося, що він не хоче робити нічого приємного для вас, залиште його в спокої. Може, ви йому просто не цікаві.

Не трусіть його, як грушу. Знайдіть іншого, і зустріньте його теплом і спокійною впевненістю. Ви можете все і самі. Ви занадто крута, щоб принижено вимагати якусь дурницю.

Зробіть так, щоб йому самому приємно було здивувати дорослу досвідчену жінку в ліжку, в ресторанізробити сюрприз. І це набагато приємніше для чоловіка, ніж прикупити шматок простроченого м’ясця за завищеною ціною!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком