У Чорткові запрацював перший пункт масової вакцинації проти COVID-19

08.07.2021 12:10   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

У Чорткові запрацював перший пункт масової вакцинації проти COVID-19. Його відкрили на першому поверсі Чортківського медичного фахового коледжу. Про це розповіла заступниця головного лікаря Чортківського центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Грабовецька. 

Пункт вакцинації буде працювати у будні з 9:00 год. до 17:00 год., а на  вихідні та у святкові дні – з 9:00 год. до 14:00 год. Щепитися можуть всі охочі віком від 18 років. Щоб отримати щеплення, при собі треба мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон.

«Зараз ми маємо всі три вакцини – «AstraZeneca», «CoronaVac» та «Pfizer». Щеплюємо препаратом «AstraZeneca» тільки тих, хто вже отримав першу дозу. Решту бажаючих можуть вакцинуватися китайською вакциною CoronaVac. Американський препарат «Pfizer», згідно з дорожньою картою МОЗ, отримають освітяни та медики. Попри те, що вакцини різних виробників, всі вони сертифіковані та визнані ВООЗ і сумніватися в їх ефективності немає потреби. Варто зазначити, що лише швидкі темпи імунізації мешканців – шлях до подолання пандемії COVID-19».

 

Читайте також

«Цінуйте майно громади!»: у Чорткові діти пошкодили підніжжя пам’ятника
«Гучно дають обіцянки»: у Чорткові передумали будувати меморіал воїнам УГА?
На Тернопільщині триває будівництво багатофункціонального спортивного майданчика

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews