На Рівненщині вацинують нацгвардійців

08.07.2021 18:14   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У Нацгвардії вакциновано першою дозою більше 63% особового складу, завершили вакцинацію (отримали дві дози) 24%.

Станом на сьогодні у Національній гвардії України 63% особового складу зробили перше щеплення проти COVID-19, а завершили вакцинацію (отримали дві дози) 24%. Вакцинація залишається одним із дієвих засобів протидії поширенню захворюваності на COVID-19. Цей процес триває як у містах, де розташовані військові частини НГУ, так і у районі проведення ООС.

«Ми робимо все можливе, аби всі, хто виявив бажання, мали змогу провести щеплення. Більше 60% наших військовослужбовців отримали перше щеплення. Загалом прослідковується чітка тенденція до зменшення кількості захворювання серед особового складу. Наразі випадків ускладнень чи погіршення стану здоров’я після проведення щеплень немає. Враховуючи значний обсяг службово-бойових завдань, питання збереження здоров’я особового складу, а також вироблення колективного імунітету досить принципове”, – розповів генерал-полковник Микола Балан.

Нагадаємо: Вакцинація від COVID19 є добровільною і в Національній гвардії України почалась у березні 2021 року. Здійснюють її переважно у закладах охорони здоров’я МВС. Також організовано мобільні медичні бригади від цих закладів, які проводять щеплення у виїзному режимі в спеціально обладнаних пунктах.

Автор: Новікова Аліна, офіцер групи інформації і комунікації

Військова частина 3002 Національної гвардії України

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews