У Теребовлі відкрили оглядовий майданчик на міській ратуші

09.07.2021 13:40   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

У Теребовлі відкрили оглядовий майданчик на міській ратуші. Цією подією розпочали триденне святкування Дня міста. Ремонтно-реставраційні роботи на міській ратуші проводились з 2019 до 2020 року. З міського бюджету не це виділили 2995989,50 грн. До оновлення оглядового майданчика долучилася команда Туристично-інформаційного центру Теребовлі.

«Ратуша – це серце нашого міста, його символ, архітектурна домінанта. І мабуть Теребовлю всі все ж таки асоціюють з ратушою і замком. Дуже приємно, що Туристично-інформаційний центр зробив подарунок нам, теребовлянцям, та гостям міста саме сьогодні, на день народження Теребовлі. Від сьогодні вежа ратуші, її оглядовий майданчик відновлюють свою роботу. Мешканці і гості міста можуть піднятися сходовою кліткою, відновленою до історичного вигляду, на самий верх ратуші і оглянути Теребовлю з висоти 36 метрів, де відкривається неймовірний краєвид на усе місто та видно найцікавіші його архітектурні пам’ятки, серед яких і замок», - каже заступниця міського голови Алла Стечишин.

 

Читайте також

Теребовлі, що на Тернопільщині День міста цього року провели по особливому (Фото, Відео)
Ратуша в Бучачі 70 років тому
Цікава мандрівка Теребовлянщиною, що на Тернопільщині

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews