У Карпатах 24-річній тернополянці стало зле, викликали рятувальників (фото)

10.07.2021 11:58   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Тернополянка приїхала в гори на фестиваль "Шипіт", однак отримала тепловий удар, а тому довелося викликати рятувальників, які домомогли дівчині.

"Від такої спеки не сховатися навіть у горах. 24-річна мешканка Тернополя разом із другом відвідала фестиваль «Шипіт» і вирішила шлях від с. Пилипець до смт Міжгір’я Хустського району здолати пішки через гори.

Проте в районі г. Менчул у дівчини різко погіршилося самопочуття. Туристи побачили точку порятунку й подзвонили за вказаним там номером.

Рятувальники знайшли дівчину та провели її до зони лісу в прохолодне мiсце, дали холодної води й стабілізували стан потерпілої, оскiльки в неї були всi ознаки сонячного удару. Після цього туристку супроводили до автостанції в смт Міжгір’я.

null
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

Вiд подальшої медичної допомоги дівчина вiдмовилася, оскільки з її слiв почувалася задовiльно", — йдеться у повідомленні Головного управління ДСНС України у Закарпатській області.

 

Читайте також

Де відпочити в Карпатах влітку: 15 міст і сіл
Тернопільських рятувальників перевіряють на COVID-19
«Ми об’єднуємо дітей з Тернополя та Сходу України»: учасники акції повернулися з тижневого відпочинку

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews