У рівненському гідропарку відбудеться легкоатлетичний забіг

12.07.2021 10:42   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

25 липня у гідропарку Рівного відбудеться спортивний марафон «Сильні духом». Вже стартувала реєстрація на участь у ньому. Кожен бажаючий може прийняти участь, адже це безкоштовно.

Забіг «Сильні духом» відбудеться вже втридцятьп'яте, він є одним з найстаріших забігів держави. 

Бігуни долатимуть на вибір чотири дистанції.  Участь прийматимуть як діти, так і дорослі. Для дітей до 13 років запланована дистанція 2,5 км, для дорослих — 5, 10 та 21 км. Найстарші учасники– це категорія «60+». Крім того змагатимуться люди з інвалідністю. Що є гідним прикладом для багатьох.

Організатори планують, що у забігу прийматимуть участь 300 осіб. За першу добу після оголошення реєстрації зареєструвалось 38. Крім жителів Рівного у забігу прийматимуть участь люди з таких міст: Львів, Луцьк, Київ та Вараш.

Традиційно цей забіг був ветеранським. Участь в ньому була важливішою за результат. Хоча переможців на всіх дистанціях та у всіх категоріях буде нагороджено. 

Автор: Діана Мамчуровська,

студенка ІІІ-го курсу кафедри журналістики та українознавства НУВГП


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews