На Рівненщині рятувальникам роздали квартири

14.07.2021 11:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
 

Житло розташоване у Рівному в новозбудованому пожежному депо. Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова облдержадміністрації Віталій Коваль вручили ключі та привітали рятувальників і їхні сім’ї.

«Я глибоко переконаний, що такі засоби мотивації, як доступні квартири у лізинг та ось такі пожежні частини, в яких дім і робота об’єднані в одному просторі, надають потужний поштовх для особистого розвитку людей, допомагають зосередитись на професійному зростанні та зміцнюють впевненість у своєму майбутньому. Ми й надалі будемо працювати, аби новосілля рятувальників стало масштабною традицією», – наголосив Микола Чечоткін.

Голова облдержадміністрації Віталій Коваль зазначив: «Працівники ДСНС заслуговують на якісні та комфортні умови. Це доводить і високий рейтинг довіри людей до них – 67%. Адже саме вони за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій». 

Також Віталій Коваль додав, що розташування пожежного депо в густонаселеному мікрорайоні «Північний» дасть можливість в рази скоротити час прибуття пожежно-рятувальної техніки до місця виникнення надзвичайної події.

Нагадаємо, п’ятиповерхова споруда пожежного депо стояла недобудованою ще з 90-х. У 2021 році об’єкт внесли до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», завдяки чому і вдалося відновити будівельні роботи. На сьогодні тут, окрім квартир, розташовані пожежна частина, кризовий центр та інтерактивний дитячий клас.

Прес0служба РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews