Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

Блогер, журналіст, RvNews

Про Смигу розкажуть у програмі «Кіноклубне літо на DOCUSPACE»

14.07.2021 12:12   Автор : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Всі ми хочемо їсти свіжі екологічно чисті продукти, відпочивати в зелених і чистих паркових зонах, купувати якісний одяг з натуральних тканин, які не шкодять нашому здоров'ю та довкіллю.  Проте є ті, що вагаються, щоб робити екосвідомі дії щодня, адже перед нами щодня постає купа перешкод та труднощів.

Саме тому в одному місці 15 липня о 19.00 зберуться ветеран АТО, переселенець із Донецька Богдан Чабан, який об'єднав українських фермерів і заснував екологічний стартап, українська дизайнерка Яна Червінська, яка запустила першу українську платформу свідомої моди Sustainable Fashion Pad, та Вікторія Костюк, голова ГО «Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН», яка разом із сусідами перетворює занедбаний простір у своєму селищі на чистий і квітучий оазис для всієї громади.

Модерувати розмову буде журналістка Анастасія Іванцова. Гості поділяться своїми історіями, а нам буде цікаво почути кейс Смизької громади, де жителі своїми силами приводять до ладу зелену зону обабіч вулиці, яку ремонтували підрядники і залишили напризволяще через брак коштів. Вже другий рік поспіль люди збираються, щоб прибирати, косити траву, збирати сміття, садити дерева і квіти. Активісти кажуть, що таким чином розвивають добросусідство та прикрашають селище для себе і туристів. Приєднуйтеся до розмови та діалогу на https://docuspace.org/conversations або у фейсбуці https://m.facebook.com/events/198464455417064 !

Щоб не загубити цю подію, реєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/rights-now-15-form і ми надішлемо вам нагадування.

Про екологічну кризу та вплив надмірного споживацтва на природу та наше життя дивіться в документальних стрічках «Вийшло з моди» (реж. Яаак Кільмі, Леннарт Лаберенц) та «Нульовий вплив» (реж. Лора Ґебберт, Джастін Шайн). Фільми доступні в онлайн-кінотеатрі docuspace.org до 18 липня.

Програма «Кіноклубне літо на DOCUSPACE» реалізується в межах проєкту «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!», який фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії.

Автор: Вікторія Костюк

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews