На 19-річного мотоцикліста з Рівненщини склали сім адмінматеріалів

20.07.2021 15:17   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Дорожньо-транспортну пригоду за участю мотоцикла на вулиці Шкільній у селі Голубне екіпаж сектору реагування патрульної поліції  відділення №4 (м. Березне) побачив учора, 19 липня, повертаючись із виклику. 

Поліцейські на місці події встановили, що 19-річний житель села Білка, не впорався із керуванням і допустив самопадіння із двоколісного транспортного засобу. 

Потерпілого доставили до лікарні та після надання медичної допомоги відпустили. Однак, за результатами огляду на алкотестері хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння — 1,5 проміле.

На кермувальника поліцейські склали сім адміністративних матеріалів: за керування у стані сп’яніння, технічно несправним, незареєстрованим у встановленому законодавством транспортним засобом, без мотошолома та без посвідчення водія, за скоєння ДТП і відсутність страхового полісу за статтями 130, 124, 121 та 126 КУпАП. 

Мотоцикл «Lifan» поліцейські доставили на територію відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews