Андрій Палюх здобув науковий ступінь Доктора юридичних наук

21.07.2021 11:42   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Відомий тернополянин Андрій Палюх здобув науковий ступінь Доктора юридичних наук за спеціальністю: "Конституційне право; Муніципальне право".

Вчена рада Національної академії внутрішніх справ МВС України колегіальним рішенням, одноголосно, підтримала молодого науковця.

Колеги «по цеху» привітали Андрія Ярославовича із досягненням:

— Від усієї душі вітаємо нашого Доктора юридичних наук Андрія Палюха, бажаємо бути нестримним у науковій сфері та на суміжних п‘єдесталах, досягати безліч вершин і завжди залишатися собою таким як ти є справжнім і чуйним товаришем, другом, побратимом який завжди приходить на допомогу, міцним, чесним, інколи різким але справедливим - у чому ніяк не позаздримо ворогам що плетуть тенета інтриг за спиною. Знаємо скільки зусиль та старань ти покладав для досягнення своєї мети, цілі, було нелегко але Ми брали приклад і пишалися волею і залізною вдачею спостерігаючи шлях тернистий і непростий при цьому ніхто не сумнівався що ти гідно і вперто подолаєш любі дистанції наукових, спортивних чи інших висот, — йдеться у вітанні.     

 

Читайте також

Тернопільські науковці мають шанс отримати фінансування від ЄС
Десятки науковців з різних міст України та з-за кордону приїдуть до Тернополя на форум

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews