На Прикарпатті повернувся додому чоловік, якого розшукували рятувальники

25.07.2021 10:16   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: ПІК

23 липня, о 22:15 год до ОКЦ ГУ ДСНС в області поступило повідомлення від гр. жительки смт Ланчин., про те, що її 86-річний батько, житель смт Ланчин, Надвірнянського р-ну, близько 12:00 год пішов в лісову місцевість (у невідомому напрямку) вищезазначеного населеного пункту та по даний час до місця проживання не повернувся.

“О 23:18 год. для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено ПРВ Яремче. Станом на 24.07.2021 о 03:00 год. рятувальники обстежили частину лісового масиву смт. Ланчин, особу не знайдено та місце перебування її невідомо, пошукові роботи призупинено”, – йшлося у повідомленні.

Як повідомляє Управління цивільного захисту ОДА, 24 липня, о 08:50 год поступило повідомлення від жительки смт. Ланчин, про те, що її батько вийшов в с. Молодятин Печеніжинської ТГ Коломийського р-ну й направляється до місця проживання. Допомоги рятувальників не потрібно.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПІК