Двадцять підприємців Рівненщини отримають часткове відшкодування відсотків за кредитами

26.07.2021 14:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
 

До Рівненської ОДА цьогоріч звернувся 41 підприємець із заявами щодо можливості часткового відшкодування із обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами.

«Часткове відшкодування здійснюється в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області. Нещодавно завершився  прийом документів, тож вже сьогодні на засіданні обласної комісії визначили переможців конкурсного відбору. Я переконаний, що такі ініціативи дуже потрібні для підприємців нашої області», - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Так, обласна комісія обрала 20 підприємців, які отримають часткове відшкодування відсотків за кредитами на загальну суму 850 тис. грн.

Проєкти передбачають впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій; модернізацію, оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів.

Прес-служба РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews