Зниклого у Рівненському районі неповнолітнього поліцейські повернули до реабіліційного центру

26.07.2021 17:11   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

20 липня о 23:30 до поліції надійшло повідомлення чергового з режиму комунального закладу «Обласний центр соціально-психічної реабілітації дітей», що в селі Олександрія, про зникнення безвісти 14-річного вихованця.

Після повідомлення про подію у соціальних мережах, до поліції почали надходити повідомлення від громадян, що його бачили на залізничному вокзалі у Рівному, Здолбунові. 

Оскільки хлопець залишав місце проживання і раніше, ювенальні поліцейські перевірили місця, де він може перебувати. 

«У результаті проведених заходів вдалось встановити, що він у Здовбиці. Вчора, 22 липня, упродовж кількох годин ювенальні поліцейські Рівненського районного управління прочісували територію села. У підсумку хлопцеві, який постійно намагався втекти, нічого не залишалось, як вийти назустріч поліцейським біля будинку його опікунів», —  повідомила начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна. 

Поліцейські провели із неповнолітнім профілактичну бесіду та повернули його до центру соціально-психічної реабілітації дітей. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 
 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews