У Франківську літня жінка зрізає троянди в парку

27.07.2021 19:06   Опубліковано : Франківський Новинар
Джерело: Галицький кореспондент

Сьогодні, 27 липня, в Івано-Франківську відбулася оперативна нарада у міського голови.

Зокрема, мова йшла про порушників правил благоустрою, з якими бореться Муніципальна інспекція. Як повідомив Михайло Шутак, директор КП «Муніципальна інспекція «Добродій», за тиждень їх працівники склали 19 протоколів та понад 80 приписів. Протоколи були за куріння, крадіжку зелених насаджень, торгівлю у невідведених місцях, розпиття спиртних напоїв.

“Шо з тою мешканкою, яка краде квіти і торгує ними? На неї ніякі заходи не впливають?”, – запитала заступниця мера Франківська Вікторія Сусаніна.

“Ми передали дані у поліцію, далі вони займатимуться”, – відповів Шутак.

Мова йде про жінку на ім’я Світлана, яка зрізає квіти в парках і торгує ними. На неї склали вже кілька адмінпротоколів, але все марно.

Керівниця КП “Центр розвитку міста та рекреації” Руслана Василюк додала, що зараз у місті з’явилася ще одна жінка, яка нищить комунальні квіти. 

“Маємо ще одну панянку, яка зриває регулярно троянди. Вже понад 300 пагонів з квітами вона зрізала. Маємо фотографію цієї жінки, вона підходить під візуальні ознаки. Передали поліцію, сподіваємося, її знайдуть. Жінка досить старшого віку”, – сказала Руслана Василюк.

Вікторія Сусаніна попросила правоохоронців взяти цю справу на контроль, адже місто не для того робить парк красивим, щоб хтось крав із нього квіти.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент