У ДТП потрапив автобус з львів’янами, які повертались з хресної ходи УПЦ МП у Києві

31.07.2021 22:09   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: Діло
Біля села Синів, що на Гощанщині, о пів на третю ночі на трасі «Київ-Чоп» автобус, який перевозив паломників Московського патріархату, потрапив в ДТП.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Рівненської області, 48-річний водій автобуса Bova не дотримався дистанції та зіткнувся із попутним автомобілем InterCargoTruck. Після чого останній зіткнувся із дорожнім знаком, пошкодив його та з’їхав у кювет.

У ДТП постраждав водій фургону. У автобусі перебувало 56 пасажирів та 2 водії, які поверталися до Львова з хресної ходи у Києві.

На водія автобуса склали адмінпротокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 27 липня Українська православна церква Московського патріархату провела в Києві хресну ходу. Додамо, президент Володимир Зеленський розкритикував організаторів хресної ходи Української Православної Церкви Московського патріархату та київську владу за недотримання заходів безпеки під час акції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло