На Рівненщині волонтери комунікують з громадянами

02.08.2021 17:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Як повідомила пресслужба Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», упродовж вихідних мешканці Вараша, Березного та Дубровиці мали змогу спілкуватися з волонтерами партійних осередків «УДАРу» у територіальних громадах.

Фото пресслужби РОО "УДАР Віталія Кличка"

Волонтери розповідали зацікавленим про програмні засади та ідеї політичної сили, водночас мешканці громад ділилися проблемами населених пунктів, охоче знайомилися з друкованими матеріалами та приєднувалися до команди «УДАРу».

У пресслужбі обласної організації кажуть, що така активність сприяє розумінню соціальної та економічної ситуації на місцях, та дозволяє політичній силі швидко реагувати на ініціативи та потреби місцевого населення. Як зазначив голова РОО ПП «УДАР Віталія Кличка» Валентин Демчук, ця політична сила, хоча й не представлена зараз в органах місцевого самоврядування, але системно вивчає ситуацію на місцях, щоб конструктивно сприяти територіальним громадам у вирішенні нагальних питань життєдіяльності територій.

На сьогодні партійні осередки діють у 16 населених пунктах області. Таким чином політична сила залишається максимально близькою до пересічного виборця.

За повідомлення пресслужби РОО ПП «УДАР Віталія Кличка».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews