Оновлений інвестиційний паспорт міста Рівне є у публічному доступі

03.08.2021 10:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Територіальна громада потребує нових підходів до розвитку ключових елементів спільного маркетингу – інвестиційних продуктів та інформаційних матеріалів, які інвестори використовують для прийняття рішень. Важливим напрямком інвестиційної політики територіальної громади, пов'язаного із стратегією соціально-економічного розвитку, є презентація інвестиційних можливостей серед потенційних інвесторів. Тому, розробка оновленого Інвестиційного паспорта стала одним із найбільш важливих елементів у запровадженні системи інтеграції інвестиційних пропозицій громади, - у публікації йдеться.

Попередня презентація Інвестиційного паспорта відбулась під час робочої зустрічі з виконавчим директором Державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest) Сергієм Цівкачем, метою якої було вироблення спільних шляхів подальшої співпраці щодо просування інвестиційного потенціалу Рівненської міської територіальної громади на провідних європейських майданчиках. В ході робочої зустрічі заступником Рівненського міського голови Ігор Кречкевич було запрезентовано оновлений Інвестиційний паспорт Рівненської міської територіальної громади та запропонована низка проєктів цікавих з точки зору залучення інвестиційних коштів.

З ІНВЕСТИЦІЙНИМ ПАСПОРТОМ можна ознайомитись за посиланням:
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews