Керувати міжнародним аеропортом у Рівному тимчасово буде слідчий

03.08.2021 11:04   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Відтак голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук  призначив тимчасово виконувати обов’язки керівника летовища нову людину - Олександра Якубця. Відповідно до Розпорядження, він працюватиме на умовах строкового трудового договору з 02 серпня до 01 вересня 2021 року.

Олександр Якубець закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого, працював слідчим в органах прокуратури, в тому числі в Генеральній прокуратурі України. Перед призначенням на посаду директора Міжнародного аеропорту Рівне працював в Територіальному управлінні Державного бюро розслідувань (м.Львів).

Фото із сайту Рівненської обласної ради

На термін дії контракту Олександр Якубець має провести аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, зокрема, вивчити ситуацію з боргами летовища, передусім, заборгованістю із заробітних плат, а також питання здачі комунального майна в оренду.

Фото із сайту Рівненської обласної ради

На сесії обласної ради 19 серпня депутати планують розглянути питання «Про контракт з директором Обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне». На цю посаду претендують троє: окрім Олександра Якубця, це попередній директор летовища Ігор Насинюк та експерт проєкту ЄС щодо підтримки органів влади України в розробці національної транспортної моделі та генерального плану Кирил Новіков. Усі три кандидати пройшли затвердження конкурсної комісії.

Рівненська обласна рада


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews