VIII Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді відбувся на Білому озері (Вараш)

03.08.2021 12:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Цьогорічні змагання, присвячені 30-й річниці Незалежності України, зібрали 252 спортсмени та аматори із 18 українських міст 10 областей країни, а також США та Італії. Серед плавців чимало членів родин, друзів, колег, зокрема вперше пливли чотири учасники бойових дій у зоні проведення ООС. Постійними учасниками запливів є також працівники Рівненської АЕС.

Традиційно дводенний захід проходив на території РОК «Біле озеро», де учасники пропливали так звану «золоту» милю – 1650 метрів, вкладених у три нелегких кола. Дорослі та спортивна молодь змагалися у своїх вікових категоріях, серед «мастерс» та любителів, чоловіків та жінок. Наймолодшому учаснику виповнилося 9 років, тоді як найдосвідченішому плавцю, львів’янці Ніні Голуб – 79. У результаті черговий турнір визначив низку переможців у 49 категоріях. Усі фінішери отримали пам’ятні медалі заходу, а призерів нагороджено дипломами та цінними призами.

У задоволення проплив чергову милю «Білого озера» генеральний директор Рівненської АЕС Павло Павлишин, якого нагороджено ювілейною медаллю за відродження та розвиток України від Всеукраїнського об'єднання «Країна». «Турнір на відкритій воді «Біле озеро» на 1 милю – є єдиним подібним змаганням на Рівненщині, як і змагання РАЕС із крос-триатлону. Я вдячний всім, хто щороку долучається до наших спортивних заходів, тим самим зростає їхній статус. Разом ми поширюємо здоровий спосіб життя, а це здорові родини, колективи, країна», – прокоментував Павло Павлишин.

За словами голови ППО РАЕС Івана Мельника, спортивні заходи Рівненської АЕС щороку здобувають все більше популярності, адже до них долучається все більше учасників з різних куточків України та світу. Відтак, Рівненська АЕС запрошує усіх бажаючих на черговий спортивний івент – завершальний етап Кубка електростанції, триатлон «Energy Sprint Triathlon 2021», що відбудеться вже 15 серпня на Білому озері.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews