На Рівненщині поліцейські розкрили кожен другий злочин

03.08.2021 14:28   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

За шість місяців на спецлінію 102 надійшло понад 123 тисячі 298 повідомлень від громадян. Кількість їх щороку збільшується. В середньому кожні 10 хвилин оператор служби «102» приймав як мінімум один телефонний дзвінок. У журналі єдиного обліку зареєстровано 83 343 заяв і повідомлень, із яких 4832 — про вчинені кримінальні правопорушення. 

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Як зазначив під час доповіді Олексій Камишанськиій, завдяки злагодженій роботі та вжитим організаційним і практичним заходам підрозділам поліції області вдалося досягти належного рівня розкриття злочинів.

«Із числа зареєстрованих злочинів у поточному році розкрито кожний другий злочин і у цьому півріччі відсоток розкриття є найвищим за останні п’ять років, — наголосив очільник поліції Рівненщини. — Крім того,  за рахунок проведеної превентивної роботи, зокрема відпрацювань на постійній основі території області  вдалось зменшити вчинення таких резонансних злочинів як умисні вбивства, зґвалтування, розбійні напади та пограбування». 

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Ефективно за вказаний період проводилось і розслідування кримінальних правопорушень. Розкриті всі умисні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, зґвалтування та розбійні напади. Поліцейські розкрили 90% злочинів, пов’язаних із незаконним обігом зброї, 89% – пограбувань, 54% – крадіжок, 56% – наркозлочинів та 62% – незаконних заволодінь транспортними засобами.

У нараді також взяли участь голова облдержадміністрації Віталій Коваль та перший заступник голови облради Сергій Свисталюк. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews