Гончаренко центр Рівне відсвяткував свій перший ювілей – півріччя існування простору!

04.08.2021 10:30   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Малюнки на асфальті, виготовлення кольорового піску для декоративних свічників, творчі майстер-класи зі створення картин із сипучих матеріалів (рис, пшоно тощо), заняття з англійської – усе це чекало на наймолодших відвідувачів заходу.

null
Фото з мережі Інтернет

Практикум з англійської для підлітків та дорослих, а також ейдетичні вправи для пам’яті та уяви, також були представлені на святі. 

null
Фото з мережі Інтернет

Засновник мережі Олексій Гончаренко прийшов на свято разом з Олександром Ірванцем. Письменник давно співпрацює з осередком у Рівному – тут він прочитав серію лекцій “Як я це бачу. Історія найновішої української літератури”. Тож він був присутнім не просто як гість, а як людина, що має вплив на культурну програму Гончаренко центру Рівне. 

null
Фото з мережі Інтернет

“Центр у Рівному був одним із перших у нашій мережі, тому сьогодні я маю честь відсвяткувати першу знакову дату разом, – зазначив Олексій Гончаренко під час події. – За ці 6 місяців ми встигли дуже багато. Провели 392 заходи, 56 освітніх курсів. Ми продовжуємо розвивати наші центри та доводити, що якісна освіта має бути доступною скрізь в Україні, бо це запорука нашого спільного успіху!” 
Закінчилося свято шоу фокусів та екскурсією алеєю Кованих скульптур.

Гончаренко Центр Рівне

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews