«УДАР» розпочав створення платформи для об’єднання політичних сил з метою участі у майбутніх парламентських виборах

04.08.2021 17:10   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

30 липня у Чернігові відбувся «Форум єдності», де партія «УДАР Віталія Кличка» та «Рідний дім» Владислава Атрошенка підписали меморандум про об’єднання зусиль та співпрацю. Про це повідомляє офіційний сайт партії.

null
Фото з мережі Інтернет

Меморандум передбачає напрацювання спільної позиції щодо ключових викликів суспільства та покладений захищати цінності українського суспільства.

Також передбачена спільна діяльність, в тому числі – через партійні організації та представників в органах місцевого самоврядування.

«Зазначені в меморандумі цілі сторони домовилися досягти, зокрема, через їх спільну участь у загальнонаціональних виборах на базі політичної партії «УДАР Віталія Кличка», - йдеться у меморандумі.

Відтак партія “УДАР” у формуванні платформи єдності перейшла від слів до справи. Наразі тривають перемовини з низкою політичних сил, які виявили бажання об’єднати свої зусилля з «УДАРом Віталія Кличка» для подолання викликів, перед якими стоїть Україна.

null
Фото з мережі Інтернет

Віталію Кличку вдалося переконати багатьох політиків, мерів, представників місцевого самоврядування, експертів і активістів у тому, що для об’єднання не обов’язково чекати виборів. Об’єднуватися потрібно вже зараз. Професійні, обізнані з ситуацією в регіонах люди зможуть, об’єднавшись, почати вирішення нагальних проблем уже сьогодні. Як на місцевому рівні, так і в усій Україні.

«Сьогодні людей турбують бідність, коронавірус, несправедливі тарифи, захмарні ціни, війна. Чи може Чернігів чи Київ впоратися з такими викликами самотужки? Навряд. Саме тому ми консолідуємося. Саме тому ми з вами сьогодні тут. Разом. Саме тому наш форум сьогодні називається Форум Єдності», - наголосив лідер «УДАРу».

Консолідація і партнерство між регіонами та між політичними силами дадуть позитивний ефект для українських громадян – вважають у партії.

«Ми повинні спільно захищати інтереси громадян, пропонувати найбільш ефективні рішення, допомагати владі почути людей і вирішувати проблеми», - акцентував лідер Рівненського «УДАРу» Валентин Демчук.  

 Пресслужба Рівненської обласної організації політичної партії  «УДАР Віталія Кличка»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews