На Рівненщину насувається чергова хвиля коронавірусу

04.08.2021 21:10   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Після липневого зменшення показників захворюваності до мінімуму ми виходимо на різке зростання, - сказав він. - Нехай навіть зараз показники відносно тих, що ми мали, невеликі, але значне різке зростання, говорить про те, що найближчі два-три тижні матимемо немаленьке навантаження на медичну систему. У Європі та світі загалом тенденція відбулася раніше. Прогнозувалося на початок осені, проте бачимо, що проблема виникне вже в серпні. Декілька місяців медики казали приходити і вакцинуватися. Я зараз кажу, що зараз треба вже не приходити, а бігти і летіти, щоб це зробити. Ми відкладаємо найважливіші речі на потім.

Наразі в області є всі зареєстровані та дозволені для використання вакцини. Це Pfizer-BioNTech, CoronaVac, AstraZeneca та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя. Крім того, за рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я, робити щеплення можна і дітям, але лише тим, кому виповнилося 12 років, і тільки після консультації з лікарем.
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews