Басейн у Дубні стане доступним дітям із інвалідністю

05.08.2021 09:10   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Будівельний майданчик об’єкта проінспектував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.
«Більше 8 років для дітей міста Дубно спортивні заняття в басейні були недоступні. Приміщення було занедбаним, а сам басейн – аварійним. Невдовзі басейн стане сучасним, комфортним, а також на 100% пристосованим до потреб дітей із інвалідністю. Оновлений заклад зможуть відвідувати не лише учні школи, а й усі діти Дубна. Вірю, що невдовзі тут тренуватимуться майбутні чемпіони, якими пишатиметься уся Рівненщина», – зазначає Віталій Коваль.
Після реконструкції 25-метровий басейн матиме 5 доріжок для плавання, а також розвантажувальну відпочивальну сходинку. Зокрема, в самій чаші басейну встановлять спеціальний автоматичний пристрій, за допомогою якого дітей із інвалідністю можна буде опускати у воду.
Наразі приміщення басейну вже утеплили, замінили покрівлю та вікна. Тепер будівельники працюють над гідроізоляцією та оздобленням чаші басейну.
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews