Завдяки програмі «5-7-9» в Рівненську область залучено 1,5 мільярда гривень

05.08.2021 16:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, область впевнено тримає лідерську позицію за соціально-економічним розвитком. 3-тє місце по Україні є заслугою усіх без виключення – від платників податків до голів громад, РДА, представників ОДА та облради. 

«Хорошу динаміку демонструє програма Президента України Володимира Зеленського  «Доступні кредити 5-7-9%», в рамках якої для понад 600 представників бізнесу Рівненщини видано кредитів на 1,5 мільярда гривень. Це великі гроші в економіку області під рекордну низьку ставку», - наголосив Віталій Коваль.

Фото з офіційного сайту РОДА

Під час зустрічей із представниками бізнесу саме цю програму відзначають як таку, що дає можливість пожвавлювати економіку та відчувати результати одразу.

Фото з офіційного сайту РОДА

Директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк (на фото) додав, що для суб’єктів малого та середнього бізнесу реалізується також обласна програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків, на що спрямовано 1,2 млн грн.

За матеріалами офіційного веб-сайту РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews