Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян ініціював присвоєння звання «Почесний громадянин Рівного» двом олімпійцям

05.08.2021 20:00   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
За словами секретаря міської ради, члени комісії підтримали пропозицію і вже розробляють відповідний проєкт рішення на наступне пленарне засідання сесії Рівнеради, яке відбудеться 20 серпня.
До нагороди відзнакою «За заслуги перед містом 1-го ступеня» представлені і тренери спортсменів – Заслужений тренер України зі стрільби кульової Сергій Бондар та Заслужений тренер України з плавання Петро Нагорний.
 
- Хочу, аби олімпійці та їх тренери розуміли, що Рівне високо цінує внесок наших спортсменів, які цьогоріч з гордістю представили Україну на Олімпійських іграх у Токіо. Думаю, це символічне рішення напередодні відзначення дня міста, бо саме завдяки таким людям про наше місто і країну вцілому знають на міжнародному рівні», - прокоментував Віктор Шакирзян.
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews