Учні шкіл Саранчуківської громади мандрували Прикарпаттям

06.08.2021 08:40   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Учні шкіл Саранчуківської громади мандрували разом Прикарпаттям. Школярі відвідали визначні місця, які мають свою історію і стали родзинкою цієї місцевості. Про це у мережі Facebook у групі «Береж Інфо» написав Віталій Скасків:

«ХТО КУДИ, А МИ В КАРПАТИ. Цими днями відбулась надзвичайно крута подорож для дітей нашої СТГ у Карпати. З 29 липня група дітей, учнів з сіл Саранчуківської СТГ відправились у незабутню екскурсію Прикарпаттям. Це було незабутньо: море вражень, емоцій, духовного та культурного збагачення для підростаючих поколінь. Протягом кількох швидкоплинних днів дислокації на туристичній базі в с. Дора встигли відвідати чимало визначних місць прикарпатського регіону: "Стежки Довбуша", (знаменитий камінь знатного опришка), Яремче, Буковель, водоспад ГУК, і головне здійснили справжній спортивний, вольовий подвиг - підкорили найвищу вершину України - Говерлу.Цей відпочинок був неабияк активний, однак дуже цікавий і корисний.

Я висловлюю щиру вдячність усім організаторам. Парохам сіл Божиків та Саранчуки о. Івану Соколовському та о. Василю Колосіївському за ідею, ініціативу, організацію, та нелегку місію відповідальності, праці, служіння громаді.

Дякую жінкам-волонтеркам: Коваль Ірині, Лотоцькій Олені, Семенець Ірині, які опікувались дітьми, готували сніданки,обіди та вечері, оберігали, та зокрема пройшли з дітьми усіма їхніми шляхами.

Читайте також

«Навчав дітей так, як нацгвардійців»: військові провели урок для тернопільських школярів
У Тернополі планують закупити нові шкільні автобуси
«Тижневе свято»: тернопільська школа відзначає 80-літній ювілей

Велика честь у житті працювати з такою командою.

Щиро дякую адміністрації Саранчуківської СТГ за організацію та фінансування пасажирських перевезень, а також усім хто долучився до цієї організації спонсорською допомогою. Ви подарували свято і відпочинок дітям, ви зробили правильний внесок у процес виховання свідомих, сильних та духовно-вихованих поколінь дітей.

Найважливішим акцентую той факт, що ця поїздка принесла результат братерства та єдності. Як говорив о. Іван Соколовський після молебню на Говерлі "Сьогодні ви всі стали братчиками і сестрами, бо ідучи важкою дорогою на вершину, ви ділились інколи останнім ковтком води, підтримували один одного, подавали руку, допомагали. розділяли болі, важкості і терпіння. І саме тому ви,і молодші,і старші, вийшли сюди. І в цьому ваша сила, що ви хоч діти, але єдині. У єдності наша перемога" І в цьому, друзі, наш пріоритет, і в цьому наша перспектива. У любові та єднанні плекається майбутній цвіт нації», - пише Віталій Скасків.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews