У Рівненській школі № 24 за державний кошт встановлять пожежну сигналізацію, - Олександр Ковальчук

06.08.2021 18:09   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

За сприяння народного депутата Олександра Ковальчука цього року Рівне отримає  з державного бюджету 30 млн грн так званого “соцеконому”, які будуть спрямовані на ремонт і реконструкцію садочків, шкіл, лікарень міста.

Так, понад 880 тисяч грн витратять на капітальний ремонт системи пожежної сигналізації у Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24.

«На жаль, не всі українські школи можуть похвалитися дотриманням вимог до протипожежної безпеки. Це підтверджують випадки в Одесі, Києві, Львові. У Рівному також є з цим проблема. А безпека дітей - найголовніше, це один із пріоритетів моєї роботи як народного депутата. 

Тому частину коштів із депутатського “соцеконому” вирішили спрямувати саме на встановлення нових систем оповіщення про пожежу, розпочали із ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24, а також дитячого садочка №44. І надалі продовжимо працювати у цьому напрямку, бо саме ми, дорослі, відповідальні за безпеку дітей.

Але хотів би звернути увагу й органів місцевої влади на цю проблему, оскільки у школах і садочках Рівного нею не займалися багато років», - каже Олександр Ковальчук, який вкотре особисто відвідав ЗОШ №24, щоб перевірити стан проведення робіт із заміни і встановлення нової пожежної сигналізації.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews