Садочок на Коновальця у Рівному повинні добудувати до кінця року, - Олександр Ковальчук

09.08.2021 11:01   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Протягом двох років Олександр Ковальчук залучив на будівництво садочка понад 11 мільйонів грн депутатської субвенції на соціально-економічний розвиток міста. 

Фото з мережі Інтернет

“Зараз зводять зовнішні стіни та внутрішні перегородки, встановлюють склопакети. За словами будівельників, внутрішні роботи почнуться восени і планують закінчення на кінець цього року. Я зробив усе залежне від себе, щоб залучити максимальну суму так званого “соцеконому” на продовження будівництва садочка, бо це принципове питання не лише для рівнян, а й для Президента Володимира Зеленського, адже ДНЗ будується в рамках програми "Велике будівництво", - розповідає Олександр Ковальчук.

Фото з мережі Інтернет

Дитячий садок - одна з найбільш нагальних потреб міста, якому бракує 658 місць для дошкільнят. Тим більше, що Північний - один із найбільш густонаселених мікрорайонів міста, і в новий сучасний дошкільний заклад зможуть ходити 210 дітей. 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews