ДТП біля Дарахова: щоб дістати водія рятувальники розрізали автівку

09.08.2021 12:40   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 9 серпня, близько 10 години ранку на виїзді з села Дарахів у напрямку села Хмелівка Микулинецької селищної громади Тернопільського району.

 

Читайте також

Попереду ще дві операції: у збитого п’яним водієм Юрчика з Тернопільщини переломи ніг і тазу
На Тернопільщині п'яний водій збив восьмирічного хлопчика: дитина в реанімації
На Тернопільщині не розминулася іномарка та молоковоз: водія госпіталізували


За попередніми даними, водій автомобіля марки «Skoda Octavia» не впорався з керуванням на повороті та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes-Benz». У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав водій іномарки. Рятувальники розрізали  автівку, щоб дістати звідти чоловіка. Його доправили до лікарні.

У мікроавтобусі перебувала компанія молодих людей, віком  16 – 20 років, котрі прямували на відпочинок в Карпати. Попередньо відомо, що за медичною допомогою звернулося шестеро пасажирів мікроавтобуса та водій.

На місці події працюють поліцейські та встановлюють обставини аварії, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews