У Лішні на Кременеччині відбулася Всеукраїнська проща родин загиблих у російсько-українській війні

10.08.2021 09:44   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews
Цьогоріч уже вп’яте в селі Лішня на Кременеччині відбулася Всеукраїнська проща родин загиблих у російсько-українській війні Захисників нашої держави.
 
 
– Для мене — велика честь єднатися в спільній молитві за душі мужніх Воїнів, які віддали своє життя за Україну! Вони завжди були, є та будуть прикладом для усіх нас! Про їхню звитягу ми розповідаємо своїм дітям і вчимо бути такими ж Патріотами рідної Землі!
 
Каплицю-пантеон у Лішні, яку звели неподалік джерела святої Анни, повинен відвідати кожен українець! Саме тут є гранітні плити з іменами загиблих Героїв російсько-української війни з різних регіонів. Ще дві плити освятили під час цьогорічної прощі. Сюди має приходити наша молодь і діти, щирою молитвою та полум’яним словом тут мають гартуватися серця вірних синів і дочок України!
 
Шановні батьки, матері, дружини, діти, рідні та близькі сучасних Героїв України, з великою повагою та глибоким сумом ще раз висловлюю Вам свою вдячність і шану, низько схиляю голову перед подвигом наших Воїнів! Дякую Всечесним отцям, які очолили спільний молебень! Слава Україні! Слава нашим Героям!  зазначив Михайло Головко.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews