Пістолет для... мами: поліція знайшла у 34-річного мешканця Скали-Подільської бойовий пістолет і набої, але його матір заявила, що він належить їй

11.08.2021 12:45   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Під час санкціонованого обшуку співробітники відділення поліції №1 міста Борщова знайшли в помешканні жителя селища Скала-Подільська предмет, схожий на бойовий пістолет та набої до нього. Небезпечну знахідку вилучили та направили на експертизу.

 

Читайте також

На Тернопільщині жінка виявила схованок з набоями та гранатою
«Вдерся до будинку та погрожував зброєю»: у Тернополі затримали чоловіка
На Тернопільщині чоловік погрожував односельцям пістолетом

Обшук проводився за місцем проживання 34-річного жителя селища у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки. Проте про свою причетність до незаконного зберігання зброї заявила матір чоловіка, пояснивши, що вже давно придбала пістолет у невідомої особи і зберігала для самозахисту. Поліцейські перевіряють правдивість цих показів.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews