Забули про камери: двоє мешканців Тернопілля вкрали мобільні телефони у продавців крамниць

11.08.2021 14:05   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Обидва засоби зв’язку були викрадені з торгових закладів. Спокусилися на чужі гаджети  жителі обласного центру – 48-річний чоловік та 58-річна жінка.

Раніше судимий 48-річний тернополянин вчинив крадіжку у Збаражі. Чоловік зайшов у магазин квітів, аби придбати букет. У той час, коли продавчиня відволіклася, аби декорувати замовлення, зловмисник, помітивши на столі смартфон, поклав його у кишені. З купленим букетом та краденим гаджетом пішов з крамниці. Вартість втраченого потерпіла оцінила у три тисячі гривень.

Читайте також

23-річну тернополянку поліцейські підозрюють у крадіжці
На Збаражчині працівниця пошти крала з посилок мобільні телефони
Поштарка з Тернопільщини привласнювала чужі посилки

58-річна тернополянка прийшла до супермаркету за продуктами, але не  встояла перед спокусою, коли на прилавку помітила смартфон, залишений працівницею торгового закладу. Засіб зв’язку жінка поклала до кишені й пішла геть.

В обох випадках зловмисників вдалося встановити завдяки камерам відеонагляду, встановленим в торгових закладах. Поліцейські розшукали крадіїв й вилучили незаконно привласнені смартфони.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews