Дев'ять спортсменів з Рівненщини братимуть участь у літніх Паралімпійських іграх 2020

13.08.2021 14:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

6 дзюдоїстів, 2 параканоїсти та 1 легкоатлет братимуть участь у літніх Паралімпійських іграх 2020 від Рівненщини.

Фото з офіційного сайту РОДА

«Усі спортсмени неодноразово доводили свою майстерність та показували дійсно високі результати. Лише із 8 членів збірною команди України по дзюдо - 6 Рівненських спортсменів. Це дуже хороший показник. Ви - приклад для усіх нас, ми вами пишаємось», - зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Так, офіційне відкриття Паралімпіади - вже 24 серпня. А перші змагання для спортсменів Рівненщини розпочнуться з 27 серпня і триватимуть до 4 вересня.

Фото з офіційного сайту РОДА

«Залишилось менше тижня до відльоту у Токіо. Зараз спортсменам потрібно максимально налаштуватись на довгий переліт та готуватись до змагань. Уся наша команда - сильна. Серед дзюдоїстів є лише одна дебютантка - Анастасія Гарник, вона виступатиме вперше. Всі інші є титулованинми спортсменами, вони були призерами минулорічних олімпіад», - зазначив головний тренер національної збірної команди України з дзюдо Михайло Романкевич.

Фото з офіційного сайту РОДА

Боротимуться за золоті медалі на Паралімпійських іграх у Токіо - Анастасія Гарник, Наталія Ніколайчик, Ірина Гусєва, Роман Новак, Микола Синюк, Юлія Іваницька, Олександр Назаренко, Давид Хорава, Наталія Лагутенко.

На змагання також поїдуть їх тренери - Михайло Романкевич, Іван Іваницький та Олег Авдєнтов.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews