На мотоциклі врізався в дерево: на Тернопіллі юнак загинув у день свого 18-річчя

13.08.2021 13:59   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Причини двох дорожньо-транспортних пригод, що трапилися на Тернопільщині 12 серпня, встановлюють правоохоронці.

Близько 2:20 на лінію "102" надійшло повідомлення про аварію від фельдшера екстреної медичної допомоги. Лікар сказав, що між селами Кутянка та Андрушівка Кременецького району водій мотоциклу потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Читайте також

Попереду ще дві операції: у збитого п’яним водієм Юрчика з Тернопільщини переломи ніг і тазу
На Тернопільщині п'яний водій збив восьмирічного хлопчика: дитина в реанімації
На Тернопільщині не розминулася іномарка та молоковоз: водія госпіталізували

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, мотоцикліст на повороті не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Від отриманих травм юнак загинув у день свого вісімнадцятиріччя.

Поліцейські кажуть, що на момент автопригоди хлопець був тверезий, але не одягнув шолом, який був пристібнутий на мототранспорті.

У реанімацію в важкому стані бригада швидкої госпіталізувала семирічного жителя Теребовлянського району. Хлопчик разом з братом грався м'ячем і в якийсь момент вийшов на проїжджу частину дороги.

В цей час поруч проїжджав мотоцикл марки "LONCIN"і його водій не встиг загальмувати та зачепив багажником малолітнього. Дитину госпіталізували. Стан малого важкий.

null
Фото з мережі Інтернет

У водія відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Обидві автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно ст. 286 Кримінального кодексу. Триває слідство, проінформував відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews