Пішов рибалити та не повернувся: на Львівщині 58-річний чоловік втопився

17.08.2021 13:02   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

У неділю, 15 серпня, у с. Куткір, що на Золочівщині, із водойми рятувальники витягнули тіло чоловіка, який зник день тому. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, 15 серпня о 08:30 год. у с. Куткір (Красненська ТГ) Львівської області із місцевого ставка підняли тіло 58-річного місцевого мешканця, який 14 серпня зранку пішов рибалити та не повернувся до дому.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, з початку купального сезону-2021 у водоймах Львівської області потонули вже 36 людей, в тому числі четверо дітей.

Мешканцям Львівщини нагадують: купатися можна лише у спеціально відведених місцях! Цього року офіційно на території області дозволено купатися лише у 13 водоймах.

Аби уникнути летальних випадків, обов’язково потрібно пам’ятати правила безпечного відпочинку та знати, яким чином надавати першу допомогу при утопленні.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews