Головним тренером збірної України з футболу став Олександр Петраков

18.08.2021 10:55   Опубліковано : Оксана Горобець
Джерело: TeNews

Нарешті вирішилася епопея з призначенням головного тренера збірної України з футболу. Нагадаємо, що 1 серпня закінчився контракт з попереднім головним тренером Андрієм Шевченком, і керівництво УАФ почало шукати йому заміну.

Основним кандидатом на посаду тренера розглядався Сергій Ребров, але він уже підписав контракт з клубом Аль-Айн, і керівництво клубу із ОАЕ так і не погодилося відпустити українського наставника. 

Тоді було вирішено виконуючим обов’язки головного тренера призначити Олександра Петракова, головним успіхом якого стали золоті нагороди молодіжної збірної України під його керівництвом на чемпіонаті світу серед 20-річних у 2019 р.

Перед Петраковим стоїть дуже непросте завдання — вивести збірну України на чемпіонат світу. Восени 2021 р. українці мають зіграти 5 відбіркових матчів у групі (і перший з них, з Казахстаном — уже 1 вересня), що залишилися. Наша команда стартувала дуже нерівно, з трьох нічиїх, але основні поєдинки відбору (в тому числі й два — з головним конкурентом у боротьбі за 2 місце збірною Боснії) ще попереду.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews