Депутат від Рівненщини прозвітував про свою роботу

18.08.2021 17:33   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Народний депутат України Роман Іванісов (Рівненщина, округ 153) прозвітував про свою роботу за період з серпня 2020-го до липня 2021-го року.

«Однією з моїх передвиборчих обіцянок було регулярне звітування перед виборцями 153-го округу про свою депутатську роботу. Сьогодні пропоную вашій увазі мій звіт за період з серпня 2020-го року по липень 2021-го року. Спробував узагальнити, викласти основні напрямки, за якими протягом року працював разом зі своєю командою. Підсумували, зробили висновки і рухаємося далі!», - написав народний депутат, позафракційний, голова Підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Роман Іванісов.  

Зокрема, за сприяння народного депутата громадам 153-го округу в 2021 році з державного бюджету буде виділено 30 млн грн.

Завдяки цим коштам стане можливим:

  • завершити роботи на тих об’єктах, які було розпочато у минулому році;
  • обладнати сучасною технікою комп’ютерні класи у чотирьох навчальних закладах;
  • придбати 5 сміттєвозів для різних громад, що сприятиме покращенню екологічного стану;
  • добудувати спортивні об’єкти та обладнати громади фізкультурно-оздоровчими спорудами;
  • подбати про навчальні заклади, будинки культури і місця дозвілля.

Повний перелік розподілу субвенції: 

  1. Будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту на території Шубківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на суму 2 млн 304 тис. грн.
  2. Капітальний ремонт Заборольського закладу дошкільної освіти (ясла- садок) загального типу Олександрійської ТГ на суму 2 млн 951 тис. грн.
  3. Капітальний ремонт будівлі клубу у с. Дерев’яне Зорянської ТГ на суму 1 млн. 024 тис. грн.
  4. Капітальний ремонт Загорощанського дитячого садка Корнинської ТГ на суму 760 тис. грн. 
  5. Капітальний ремонт будинку культури у с.Корнин на суму 964 тис. грн.
  6. Придбання кухонної техніки в харчоблок Грушвицького ліцею на суму 212 тис. грн.
  7. Готові комп’ютерні комплекти в класи інформатики Мнишинської гімназії Бабинської ТГ, Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Острозької ТГ, комунального закладу «Гощанський центр дітей, юнацтва та молоді», Річецького НВК "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти" Корецької ТГ на загальну суму 636 тис. грн.
  8. Придбання медичного обладнання для Бугринської амбулаторії на суму 509 тис.грн
  9. Капітальний ремонт покрівлі комунального закладу «Мистецька школа» Корецької ТГ на суму 1 млн 095 тис. грн.
  10. Утеплення фасадів Бабинського ліцею на суму 300 тис. грн.
  11. Придбання обладнання для медичного кабінету та харчоблоку підрозділу дошкільної освіти "Дзвіночок" Горбаківського ліцею Бабинської ТГ на суму 346 тис. грн.
  12. Завершення капітального ремонту Угілецької філії комунального закладу "Бугринський навчально- виховний комплекс: дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - агротехнічний ліцей" Бугринської ТГ на суму 753 тис. грн.
  13. Капітальний ремонт покрівлі будинку культури в смт Клевань на суму 1 млн 753 тис. грн.
  14. Капітальний ремонт будівлі спортивного комплексу в с. Оженин Острозької ТГ на суму 500 тис. грн.
  15. Утеплення фасадів та горищного перекриття будівлі школи, благоустрій території НВК "Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) - ДНЗ (ясла- садок)" ім. Т. Г. Шевченка Острозької ТГ на суму 1 млн. грн.
  16. Придбання сміттєвозів для Острозької, Гощанської, Зорянської, Білокриницької, Здолбунівської ТГ на загальну суму 10 млн. грн. 
  17. Капітальний ремонт електричних мереж частини будівлі Українківської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. Острозької ТГ на суму 120 тис. грн.
  18. Капітальний ремонт покрівлі та підсилення стін адмінбудівлі у с. Великі Межирічі на суму 846 тис. грн.
  19. Реконструкція мережі вуличного освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій по вул. Шкільна (частково), Зарічна, Набережна, Нова, Новоселів, Ясна в с. Кустин Олександрійської ТГ на суму 948 тис. грн.
  20. Придбання вуличного спортивного комплексу для Андрусіївського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Гощанської ТГ на суму 32 тис. грн.
  21. Будівництво міні-футбольного поля зі штучним покриттям на території Користівського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти" Корецької ТГ на суму 1 млн. 700 тис. грн.
  22. Опрацьовуються пропозиції щодо ремонту клубу у с.Старожуків Зорянської ТГ, а також проекту створення полікультурного простору у с. Тихе Малолюбашанської ТГ.
null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews