39-річний львів’янин стріляв у ресторані на площі Ринок

19.08.2021 19:06   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: ZAXID.NET

У середу, 18 серпня, у ресторані на площі Ринок у Львові відвідувач кілька разів вистрелив з пістолета. Чоловік пояснив, що вирішив постріляти, щоб записати відео для соцмереж. Його затримали.

Інцидент відбувся о 16:30 в одному із закладів харчування на площі Ринок у Львові. Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, на 102 зателефонував директор ресторану і заявив, що невідомий здійснив три постріли з пістолета і пішов вулицею Краківською.

Екіпаж поліції обстежив прилеглу територію і виявив 39-річного схожого чоловіка біля пам'ятника Данилові Галицькому. Він заявив, що має стартовий пістолет з холостими набоями. Чоловік додав, що здійснив постріли для виготовлення контенту в соцмережі. Він також розповів, що вживав алкоголь.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського районного управління поліції. Поліцейські встановили, що чоловік зараз проходить у справі за ч. 4 ст. 296 (хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ. Порушника затримали в порядку, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET