Всі ми - діти української землі, - Роман Іванісов

24.08.2021 20:07   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Народний депутат, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов привітав жителів Рівненщини з 30-ю річницею незалежності України.

«Дорогі українці, жителі славетної Рівненщини!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди 30-ї річниці незалежності України!

Ці три десятиліття далися нашій неньці нелегко. Голодні лихі дев’яності, обнадійливі двохтисячні, переломні десяті. Революція, Майдан, Небесна Сотня, окупація…

Війна й досі знущається над нашим тілом. Але серце упевнено пручається і б’ється.

За тридцять років незалежності українці здолали непростий шлях. Багато пережито, багато викликів попереду, але є чим пишатися!

Незважаючи ні на що, ми зберегли нашу єдність, закріпили європейський курс розвитку в Основному Законі, здійснили децентралізацію, створили міцне підґрунтя для запобігання і боротьби з корупцією, виплекали ціле покоління гідних громадян. І вони не знають іншої України, крім як країни з характером, силою, міццю і величезним потенціалом.

Сьогодні Україні - 30 років. Той вік, коли можна сказати, що вже «нагулялася». Настав час дорослішати, мудрішати, діяти більш рішучіше і починати втілювати у життя свої плани і мрії.

У цей важливий для усіх нас День Незалежності, за яку боролися, до якої прагнули, і за яку молилися наші пращури, хочу подякувати кожному:

хто боронить наші кордони на Сході;
хто щодня, іноді ціною власного здоров‘я, лікує інших;
хто виховує наших дітей гідними громадянами;
хто жне хліби під пекучим сонцем;
хто дбає про нашу безпеку;
хто захищає честь і гідність України на міжнародній арені;
хто щоденною працею, діями, вчинками робить нашу країну кращою!

«Моя хата скраю» - в далекому минулому. Всі ми - діти української землі. І ніхто, окрім нас самих, не подбає про здоров‘я, добробут і процвітання нашої батьківщини. Упевнений, ми маємо сили, розум, натхнення і волю пройти цей шлях!

Заради майбутнього наших дітей, заради успіху нашої держави!

Слава Україні!»

null
Народний депутат, голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews