«У харчоблоці міської лікарні у Рівному вставлять нові вікна», - Олександр Ковальчук

26.08.2021 21:41   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У харчоблоці Центральної міської лікарні м. Рівне повністю замінять старі вікна на металопластикові - всього 22 великих та 10 маленьких віконних блоків.

null
 

Загальну суму, майже 160 тисяч гривень, профінансував рівненський підприємець Олексій Яницький, який відгукнувся, щоб підтримати проект «Іди і роби», повідомляє на своїй сторінці у facebook народний депутат від міста Рівного Олександр Ковальчук.

Саме Олександр Ковальчук разом із депутаткою міської ради Олександрою Коваленко та Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості започаткували перший в Україні проєкт, який допомагає молоді з інвалідністю опанувати професію та реалізуватися в суспільстві.

null
 

Семеро хлопців та дівчат вже здобули професію пекаря-кондитера та зараз проходять виробничу практику на базі харчоблоку Центральної міської лікарні. Тут їхньою роботою дуже задоволені, але саме приміщення харчоблоку трошки застаріле.

null
 

«Про це дізнався місцевий підприємець Олексій Яницький і запропонував за власні кошти профінансувати заміну всіх віконних блоків на пластикові на загальну суму майже 160 тисяч гривень. Дякую за небайдужіть! Це чудовий приклад ефективної співпраці місцевої громади, влади та бізнесу. Спільно можна зробити багато добрих справ для нашого рідного міста!», - повідомляє нардеп.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews