У місті Дубно відбувся п'ятий молитовний сніданок

28.08.2021 18:32   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

На запрошення депутата Рівненської обласної ради Олександра Дехтярчука та Дубенського міського голови Василя Антонюка архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон взяв участь в п'ятому молитовному сніданку, який відбувся у місті Дубно 23 серпня.

Владику супроводжував Дубенського міський благочинний протоієрей Василій Лозинський, благочинний Демидівського благочиння протоієрей Василь Іваник та настоятель Свято-Ілінського собору протоієрей Ігор Когут.

Захід проходив за участі голови Рівненської обласної ради Сергія Кондрачука, депутатів обласної, районної та міської ради, головів та представників громад Дубенського району, а також педагогів, лікарі, митці та волонтерів. 

Під час молитовного сніданку лунала молитва за Україну, за її захисників, за припинення епідемії короновірусу, а також за традиційні родинні цінності.

Пресслужба Рівненської єпархії

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews