Депутати Рівненської обласної ради обговорили завершення ліквідації комунальних підприємств

31.08.2021 12:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Члени постійної комісії обласної ради з економічних питань та комунальної власності під головуванням Андрія Пехотіна обговорили стан ліквідації комунальних підприємств.

Про це йшлося сьогодні на засіданні комісії під час розгляду питання про завершення ліквідації комунальних підприємств Рівненської обласної ради.

Наразі в області є низка підприємств, які, починаючи з 2005 року, ліквідовані шляхом реорганізації або ж як юридичні особи, проте процедура їхньої ліквідації ще не завершена.

- Хотілося б вивчити ситуацію щодо кожного з таких КП і зрозуміти, чому процедура ліквідації в окремих підприємствах досі не закінчена. Можливо, є сенс змінити голів ліквідаційних комісій, або ж вжити інших заходів, - зазначив Андрій Пехотін.

Тому депутати рекомендували на наступному засіданні комісії заслухати звіт очільників ліквідаційних комісій та представників відповідних департаментів облдержадміністрації.

Також члени комісії погодили Головному управлінню Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області, а також Департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської обласної державної адміністрації орендну плату в розмірі 1 грн у рік за оренду приміщень, які є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

Прес-служба Рівненської обласної ради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews