Жіноча команда Рівненського "Вереса" стартувала в сезоні з перемоги

02.09.2021 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

З перемоги розпочала новий сезон у Першій лізі чемпіонату України жіноча команда народного клубу Верес. У перенесеному матчі другого туру змагань підопічні Миколи Сідорчука на виїзді переконливо здолали Прикарпаття. Про це повідомляє пресслужба рівненського клубу.

Прикарпаття - ДЮСШ №3 - Верес - 0:3 (0:1)

чемпіонат України з футболу серед жінок, Перша ліга, 2 тур

1 вересня 2021 року, Івано-Франківськ, стадіон Рух

Арбітриня: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ. Асистентки: Анастасія Янтуріна, Василина Чіх (обоє - Львівська обл). Четвертий арбітр: Ірина Янішевська (Львівська обл). Спостерігач арбітражу: Ілля Фреїк (Івано-Франківськ).

Прикарпаття: Василишин - Марчук, Кавацюк, Ткач, Шевченко, Лукавська, Мугурдінова, Карабінович (Пилипенко, 83), Нагорняк, Присяжнюк (Шаламай, 70), Остапів. Запасні: Єригіна, Краснова, Клюба, Ткачук, Дідійчук.

Старший тренер: Іван Олійник.

Верес: Луцюк - Войт, Низова (Котяш, 86), Скоцик (Рожко, 46), Котовець, Розлуцька (Шелест, 77), Тріль, Годунко, Мущенська, Лавренюк (Нездюр, 46), Ващик. Запасні: Гнатенко, Галак, Баліна.

Старший тренер: Микола Сідорчук.

Голи: Войт (42), Ващик (82), Годунко (87).

Попередження: Василишин (48), Марчук (86) - Розлуцька (69).

Перший у новому сезоні гол у складі нашої команди провела Каріна Войт. Забивши перед перервою непростого поєдинку в Івано-Франківську, вона дозволила червоно-чорним впевненіше заграти у другому таймі.

Шальки терезів на свою користь футболістки Вереса схилили лише наприкінці гри, коли дві Аліни: Ващик та Годунко - довели рахунок до розгромного. Є перша у чемпіонаті перемога!

Стартовий у нинішньому сезоні домашній матч чемпіонату Першої ліги наші дівчата проведуть найближчого понеділка, 6-го вересня. На стадіоні Колос у Костополі червоно-чорні приймуть Ятрань з Уманського району Черкаської області. Початок гри о 16:00.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews