На Рівненщині доходи зведеного бюджету цьогоріч зросли на понад півтора мільярди гривень

02.09.2021 14:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Протягом січня - серпня 2021 року платники Рівненщини сплатили до зведеного бюджету країни 7 млрд 764 млн гривень. За словами керівника податкової служби області Віталія Чуя, це на 27 відс., або на 1 млрд 683 млн грн більше, ніж у січні - серпні минулого року. Таким чином, забезпечується позитивна динаміка надходжень податків і зборів від платників регіону.

Крім того, від платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за вказаний період надійшло 4 млрд 362 млн грн, що перевищує фактичні надходження за січень - серпень минулого року на 29 відс., або на 973 млн гривень.

Віталій Чуй зауважує, що позитивна динаміка сплати податків характеризує стабільну господарську діяльність платників податків, і як наслідок – виконання податкових зобов’язань представниками реального сектору економіки, які  працюють прозоро і ефективно, забезпечуючи наповнення бюджетів усіх рівнів.

Пресслужба ГУ ДПС Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews