Поліція подала апеляцію на рішення львівського суду, за яким 6 правоохоронців засудили на 8 років

02.09.2021 19:06   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: Вголос

Департамент патрульної поліції України скерував скаргу до суду апеляційної інстанції на вирок щодо шістьох львівських ТОРівців.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Шестеро поліцейських, які виконували свою роботу, можуть опинитися за ґратами на 8 років!

Нещодавнє рішення суду кожен з нас переживав по-своєму. Але точно скажу, що це демотивувало всю поліцейську родину. Апеляцію подано. Тепер чекаємо місця і дати проведення перших засідань.

Наша позиція була, є і залишається незмінною — поліцейські виконували свої службові обов'язки. Ми не згідні з рішенням суду і будемо добиватися справедливості. Переконаний, правда — на нашому боці.», - написав він.

Нагадаємо, 3 серпня 2021 року Галицький районний суд Львова визнав винними у смерті львів’янина Володимира Клима шістьох працівників патрульної поліції Львова, які затримали його 9 лютого 2018 року, в одному із гральних закладів. Хлопець проковтнув пакетик з нарковмісною речовиною та захлинувся ним.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос