«У Рівному обговорили питання реформування системи шкільної освіти в Україні», - Олександр Ковальчук

02.09.2021 22:10   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
У Рівному відбувся Круглий стіл «Школа очима батьків, учнів, вчителів», на якому обговорили питання реформування системи шкільної та дошкільної освіти в Україні.
 
У ньому взяли участь народний депутат від Рівного Олександр Ковальчук, директори шкіл міста та області, вчителі, батьки, працівники відділів освіти разом із представниками партії "Слуга Народу".
 
Спікери круглого столу – фахівці Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук та Українського інституту розвитку освіти.
«Багато років сфера освіти в Україні не отримувала належної уваги. Є певні зрушення - було створено Нову українську школу. І цього року якраз перші діти закінчили вже реформовану початкову школу. Але дуже мало уваги приділялося дошкільній освіті. Всі разом сьогодні ми шукали відповіді на запитання, які турбують освітян нашого міста», - розповів Олександр Ковальчук.
 
null
 

null
 

null
 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews