На посаду директора Острозької спецшколи №2 претендує одна людина, бо єдиний конкурент вибув із конкурсу

07.09.2021 14:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Відбулося перше засідання конкурсної комісії, яка визначатиме, хто очолить цей комунальний заклад Рівненської обласної ради. Члени комісії вивчили пакети документів від претендентів та визначили, чи відповідають вони конкурсним вимогам. У підсумку, з двох охочих очолити спецшколу, кандидатом визнали лише Галину Бернацьку, яка керує закладом з 2008 року.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської облради.

Як пояснила голова конкурсної комісії, депутат обласної ради Світлана Богатирчук-Кривко, інший претендент подав не всі необхідні документи, тож не був допущений до конкурсу.

Під час засідання також затвердили тестові завдання на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, які необхідно буде розв’язати кандидатці. Визначили також дату і час конкурсного відбору – 16 вересня 9.00. Тоді й стане відомо, чи Галина Бернацька продовжить керувати Острозькою спеціальною школою №2.

Слід нагадати, що цей обласний спецзаклад навчає дітей з різними вадами розвитку, зокрема мовленнєвими та психофізичними.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews